GOES Satellite ser Tropical Depression 09E form

Anonim

Øst-Stillehavet har nylig generert mange tropiske sykloner. Tropisk depresjon 09E bare dannet av den sørlige kysten av Mexico og ble fanget i bilder fra NOAAs GOES-Øst-satellitt.

ropisk storm Fernanda har flyttet inn i det sentrale Stillehavet, mens Tropical Storm Greg, som nettopp absorberte resterne av tropisk depresjon 8E, fortsetter å styrke seg i Øst-Stillehavet.

NOAAs GOES-Øst-satellitt fanget et infrarødt bilde av Tropical Depression 09E fredag ​​21. juli 2017 klokken 10:45 EDT (1445 UTC). Bildet viste bånd av tordenvær innpakning i lavnivå senter fra øst og nordvest kvadranter av den nylig dannede stormen.

National Hurricane Centre (NHC) utstedte en rådgivning om stormen kl. 11.00 EDT (1500 UTC) og bemerket at sentrum for tropisk depresjon 09E lå nær 9, 0 grader nordlig bredde og 93, 5 grader vestlig lengdegrad. Det er ca 505 miles (815 km) sørøst for Puerto Angel, Mexico.

Greg beveget seg mot vest nær 14 km / t og NHC forventer en fortsatt vestgående bevegelse de neste to dagene. Dette sporet vil holde kjernen i syklonen godt sør for Mexicos kyst. Maksimal vedvarende vind er nær 35 km / h med høyere vindkast. Noen forsterkninger er forventet i løpet av de neste 48 timene, og depresjonen vil trolig bli en tropisk storm senere i dag eller lørdag 22. juli.

menu
menu