NASA plukker nyopprettet tropisk depresjon 08W i Sør-Kinahavet

Anonim

NASA-NOAAs Suomi NPP-satellitt passerte over Sør-Kinahavet og fanget et bilde av nyopprettet tropisk depresjon 08W nær Hainan Island, Kina.

Den 21. juli fanget instrumentet Synible Infrared Imaging Radiometer Suite (VIIRS) ombord på NASA-NOAA Suomi NPP-satellitt et synlig lysbilde av det nylig dannede tropiske syklonet. VIIRS-bildet avslørte en litt langstrakt storm. VIIRS samler synlige og infrarøde bilder og globale observasjoner av land, atmosfære, kryosfære og hav.

Klokka 11.00 EDT (1500 UTC) 21. juli hadde tropisk depresjon 08W maksimal vedvarende vind i nærheten av 34, 5 mph (30 knop / 55, 5 kph). Den befant seg i nærheten av 18, 2 grader nordlig bredde og 112, 8 grader østlig lengde, ca 265 nautiske mil sørvest for Hong Kong, Kina. 08W flyttet til vest nordvest ved 6, 9 mph (6 knop / 11, 1 km / t).

Tropisk depresjon 08W er forventet å styrke til en tropisk storm før de gjør landfall i sørøstlige Hainan Island rundt 22. juli klokka 8.00 EDT (1200 UTC). Hvis stormen styrker seg til en tropisk storm, vil den bli omdøpt "Roke."

Den fasjonable typhoon advarselssenter forventer at stormen skal danne et andre landfall like nord for Hanoi, Vietnam sent 23. juli.

menu
menu